Monday, March 22, 2010

- tolong saya!! -

dah lama tak cerita pasal preparation big day.
asik2 xtvt seharian jek..

kali ni pasal tq tag..
owh!sudah pasti B2B semua sudah menyiapkan tq tag... even mende tu kecik je. tp agak penting sebagai tanda terima kasih kita pada tetamu kan..

yang jadik problem pada aku ni,
aku adalah dah buat 2 design sikit2. sekadar mengguna teknologi paling cikai. tp ada masalah di situ. jadinya, nak mintak tolong para B2B yang dah siap design/ada tq tag tu. macam mana u all buat ek..? ada template dia ke? or pakai software ke?

aku la... sejak 2 menjak ni blur je pasal benda2 nak kenduri ni. orang tanya boleh lagi buat muka inesen. kepala mamai je. huhu... (tapi ada rase tak sabar jugak tu..tak malu!!)

minta tolong ek korang...
dah dekat sgt dah ni. hiasan2 yang konon nak DIY pun duk kiv lagi dalam beg plastik. adeh!! parah.. parah..

5 comments:

misz_atiey said...

dear..g link ni..mana taw boleh membantu ..
http://ilikecard2.blogspot.com/search/label/tag

kalo de masa..u diy sendirik =)
tulis2 pe yang patut..then print =)
jimat kos..=)

k gud luck k ;)

ally said...

dila...x pyh la pakai2 sofware..leceh la pulak kalo x reti guna..nak bljr2 lagi..hehe..tp kalo sggp ape salahnya..u wat guna excel or word je..just nak simple2 je kan? xyah membazir la ek..tp its all up 2 u..=)

cik dila said...

atiey : tq dear...cantik2. mmg nk diy cuma hasil beberapa tu tak bape nk best..tu nk tnye mcm mn b2b lain buat cantik2...hehe

ally : hehe...kot2 la kan...mmg nk simple je pun..cuma mcm pemilihan bahan tu lemah sikit kot..tu yg hasil mcm hampeh je..huhu

^^miszdeana^^ said...

alaa awk ni..skrg kn dh cnggih..pkai publisher je..ps2 copy msuk kt word..snang sgt2..sy wat cm2 jgk..very simple!

hunnyhafeez said...

cayunk.. try tgok ni: http://misi5april2009.blogspot.com/2010/01/hadiah-sempena-tahun-baru-free-thankyou.html