Wednesday, March 3, 2010

- debaran -

macam debar menanti ape je kan...
takde apa pun.haha... entry pun sesaje menghilangkan bosan
alhamdulillah, 2 hari ni takde kerja2 menaip, mencetak untuk dinner. so malam2 ku agak free la sikit.
2 hari ni jugak aku patah kaki sebab encik bagak buat hal.. bateri kong pulak. nasib baik bawah flat ni ada pomen. tak payah nak cari jauh2. alhamdulillah petang tadi, dah ok. esok dah boleh naik kereta balik pegi sekolah.(ni la dia!dah biasa sangat senang...)

petang tadi jugak, lepas dapat kereta aku terus ke Medan Mara amik baju nikah. alhamdulillah dah siap. suke!!!! heehhehh... (tak sabar nak kawen...boleh??) yang aku risau sekarang ni, kad. aku minta dalam minggu ni sebab nak bagi en.Alang, dia nak balik kampung weekend ni. tapi, belum siap jugak lagi.huhu... payah ni. dan...cakap pasal en.Alang, malam semalam dia tiba2 tanyakan pasal warna apa yang sesuai untuk pakai kat alor star nanti.. aku terkejut la kan. sebab hari tu dah decide nak pakai baju nikah je. rupa2 nya family dia cadang nak wat tema kaler lain pulak.. yeay!!!! i love my future in-laws...haha.. macam tau2 je sebenarnya niat hatiku.. harap2 en.Alang ikutkan je plan diorang. leh la aku melaram baju kaler lain untuk majlis bertandang. weee....!!! senyum sampai telinga ni...

esok, bawak budak2 tournament hoki MSSWP kat Stadium Tun Razak Jalan Duta. harap2 ada berita baik untuk tahun ni. doakan kami ye...


6 comments:

^^miszdeana^^ said...

yup..enjoy my student life ;) awk ni cikgu sbjek pe ye??

Hana Sakura said...

hye! sy pun tempah baju dkt medan mara. dkt sde glam. awak?? nice to know u =)

asna cute said...

baju nikah asna suppose siap minggu lepas tp mak cik tue kurg sihat so di tunda minggu nie bru siap.. harap siap la minggu ni m.cik tue jhit sbb nk settlekn hal lain pula ...

NahWaL said...

eee cikgu upenya. hihihih. cikgu dilla..nak pergi toilet bole? hihi

ally said...

cikgu senyum sampai telinga..hehe..bestnya bj dah siap..dah try2 ek?

cik dila said...

misdeana : sy cikgu sek ren..ajar pemulihan khas..=)

hana : hi dear...sy amik kt cinta manis...buat kurung moden je..hehe

asna : yeke?taper2...mesti surprise tu...hope dpt sama2 senyum smpai telinga...hehe

nawal : bape kali nk gi toilet ni..?duduk!haha...

ally : mestila tak benti senyum...tp xleh try byk2 kali nti xbest dah..hehe =)