Sunday, March 7, 2010

- tag kamiblogger biggest contest -

haha... sejak join contest ni macam2 dah kena jawab. siap buat tugasan lagi. kali tugasan yang perlu dibuat ialah menyediakan soalan untuk ditag kepada peserta contest yang lain. harap2 yang di tag tu dapat la jawab ye. terima kasih in advance.. :)



jadi...
cara menjawab sudah diterangkan di SINI

senang je. soalan pun kacang je...

1. Korang berasal dari negeri mana?
2. Namakan something yang menjadi tarikan orang ramai di tempat asal korang.
3. Bila kali terakhir korang makan ayam goreng?
4. Apa panggilan manja korang kat rumah?
5. Siapa yang sedang kamu bayangkan masa menaip jawapan tag ini?
6. Berapa saiz kasut korang?
7. Mana yang korang lebih suka, rock atau balada?
8. Siapa nama cikgu matematik Tahun 6 korang?
9. Tahun bila korang dilahirkan?
10. Siapa nama penuh korang?

dan.....
saya mahu tag ini dijawab oleh...
:
:
:
:
:
:

shop4islam
malaywifelife
applegreengirl
snowwhitezone
aleeya
mieran87
dahliajournal
kakngah
senyumsimpul
asahara93

harap2 dapat dijawablah ye...
tq again...



12 comments:

kakngah said...

aku first jwp wlaupun ko lom invite.. kehkehkeh!!

Link Blog Peserta jemputan : http://aslindaa.blogspot.com/
1. N9
2. PD la..
3. minggu lps. mkn KFC sambil tgk raja lawak.
4. mummy
5. my heroes
6. 8@9 (besar gilerr..)
7. balada (ala2 jiwang la kunun..)
8. cikgu halimaton (20thn nan lalau & aku masih ingt hiks!)
9. tahun kuda
10. aslinda

Yana said...

Link Blog Peserta Jemputan : http://malaywifelife.blogspot.com
1. Pahang
2. Teluk Chempedak
3. Semalam
4. Along(family) ayang(husband)
5. Mia(adik bongsu kesayangan)
6. 7 atau 8
7. Balada
8. Alamak dah tak ingat(tak minat mate)
9. 1985
10. Norhalizayana(sedap tak)

cik dila said...

heheh...tak sempat nk jemput kak ngah...
thanks kak...

kakngah said...

dila.. jwp tag aku pulak.. hiks!

Green Apple said...

link saya: http://applegreengirl.blogspot.com/2010/02/kami-blogger-biggest-contest.html

1. johor
2. tarian zapin nya
3. semalam
4. ira
5. tiada sesiapa
6. 6
7. pon boleh asal lagu nya best..tapi balada lagi best kot
8. Pn Tan Lay See
9. 1994
10.Noramirah binti Mohd Ali

cik dila said...

bereh kakngah...

[♣]sara®sites™ said...

LInk ME: http://maisarahmazhar.blogspot.com/2010/03/tag-kamiblogger-biggest-contest.html

1. Selangor..
2. Sasa???
3. 2 hari lepas..
4. Sasa.. hehe.. :)
5. Pemilik blog nie.. :)
6. 7..
7. Nasyid.. :)
8. erm... tak ingat dah.. huhu.. :(
9. 1992 (SPM sy keluar 11/3 nie.. takut!!)
10. Maisarah bt Mazhar..

hanis said...
This comment has been removed by the author.
M!Er4N said...

nk jawab sebab di tag..huhuhu..ok2 nk jawab ni..1 soalan seposen ek..hahahaa

link saya:http://www.mieran87.co.cc

1- kelate
2- nasi kerabu
3- baru je td..hahaha
4- im
5- kamu..huhuhu
6- 5 kot
7- balada
8- En.Affendi..kalu x silap la..heheh
9- 1987
10- mohd imran bin mohd rashid

done..thanks sbb sudi tag sy..

Snowwhite Zone said...

http://snowwhite664.blogspot.com

1. Perak
2.Kelli Castle
3. Tengahari tadi.. hehehheh
4. Along/ Irda
5. x de sapa. he3
6. 5
7. balada
8. waduh2 ni soklan ni jenuh nak pikior.. lupa dek oiiii
9. 1978
10. Aziani Erdawati

dah jwb ni..

DaHLia said...

Link Blog Peserta Jemputan : http://dahliajournal.blogspot.com

1. Kuantan... (negeri kah itu?)
2. TC aaaa
3. kelmarin..Mc D
4. nanah (by my niece)
5. gewe....huhuh...
6. 7
7. balada rock
8. Cikgu Norbaya
9. 1981
10. EMI DAHLIA (lebih kurang laa tu..bunyi dah sama :) )

plethora Aien said...

hi..sorry got prob ngn sy pny shoutmix..
anyway nk gtaw yg awk diTAG..sile jwb kt cni ye..thnx

http://plethoraaien.blogspot.com/2010/03/tag-kamiblogger-biggest-contest.html