Monday, July 29, 2013

~Set Kesuburan Shaklee~

Anak. Zuriat.
Merupakan satu anugerah drpd Maha Pencipta. Siapa yg tidak mahukan zuriat sendiri. Kita mmg boleh merancang seberapa byk zuriat yg kita mahu. Tapi Allah juga yg menentukan. Namun kita disuruh berusaha utk memperoleh apa yg kita mahukan. Set kesuburan Shaklee adalah satu usaha dan ikhtiar kita.


Kenapa set kesuburan Shaklee?
@Set ini memperbaiki kebolehan seksual lelaki.
@Juga meningkatkan nafsu seks.
@Menyeimbangkan hormon bagi wanita.
@Memberi kesihatan kepada sistem reproduktif. Ini sangat penting untuk pembentukan janin ketika hamil.
@Meningkatkan kiraan sperma.
@Memanjangkan hayat sperma apabila dilepaskan.
@Tingkatkan motiliti sperma dan halang sperma dari bergumpal.
@Tambahkan hormon estrogen bagi isteri dan testosterone bagi suami.
@Kehidupan di atas katil lebih hangat dan mesra.

Set ini menyediakan vitamin utk kedua2 suami dan isteri.
Suami >> Vita E Complex dan Zinc Complex
Isteri >> Alfalfa dan GLA Complex.

Bagaimana? Jom cekidaut...

Alfalfa
Ini paling penting untuk isteri/wanita. Bertindak seperti kacip fatimah. Juga merawat masalah-masalah 'Miss V' (organ reproduktif wanita) seperti keputihan, kegatalan dan sebagainya.

GLA Complex
Penting untuk isteri bagi menghasilkan 'cecair kesuburan'. Cairan ini membantu memberi ruang untuk sperma terus hidup di dalam tiub fallopio hingga lima hari. Selain itu, GLA berfungsi memberi keseimbangan hormon yang memberi kesan pusingan period yang tetap dan kurangkan kesakitan ketika datang bulan. Juga membantu mengecutkan cyst jika ada.

Vita E
Bagi meningkatkan kualiti sperma. Vita E sangat membantu. Menambah kiraan atau bilangan sperma. Juga tingkat kebolehan reproduktif bagi suami. Ia juga membantu melahirkan rasa 'bersemangat' untuk bersama pasangan masing-masing.

Zinc Complex
Ini khas untuk suami. Mempertingkatkan kualiti sperma. Juga menambah kepekatan dan kekuatan sperma. Bertindak meransang perbentukan hormon testosterone juga menambah jumlah bilangan sperma.Kombinasi vitamin dan mineral.

Set Kesuburan Shaklee akan beri harapan kepada suami isteri untuk memiliki cahaya mata. Jangan kita pernah berhenti usaha dan mengharap. Allah itu Maha Pemurah dan Pemberi.
berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi?hubungi:
Adilah MTauket 019-3513200
shaklee id 947946
emel: adilah_mt@yahoo.com
https://www.facebook.com/adilah.mtauket

No comments: