Friday, August 6, 2010

- tak sihat -

5 hari lepas.
dah mula sakit tekak. pasal makan buah duku banyak sangat. lepas dalam kelas kena pulak tinggikan suara.
2 hari lepas.
hidung ok lagi. tapi semalam dah mula bersin2. berair.

pagi ni jumpa doktor.
lepas dia tahu aku baru kahwin, terus ditanya bila period last. ada muntah2 ke tak.
aduh! takdenye la.sebab baru je 2 hari bebas dari bendera jepun. huhu...
check punya check, doktor kata tak demam pun. but still aku dapat ubat demam n selsema.

petang ni batuk agak teruk dengan suara dah bertukar menjadi suara raksasa. hoho...
perit...

mau encik ada di sebelah. tapi kang jangkit ke dia pulak...huhu....

4 comments:

Jamiel said...

cian nye..
hope you cepat sihat

cik dila said...

tenkiu incek jamiel...huhu sedih je bunyi kan...

^^mrs.deana^^ said...

hai cik dila..len mcm je 2...:)

cik dila said...

aii deana...xdela.skang kan musim demam..huhu