Monday, August 2, 2010

- jalan2 weekend -

oh! sungguh seronok.... macam cik farah yang seronok berjumpe encik tunang. sy pun seronok jumpe encik suami. weee..... haha gediks!

kesian pulak dekat cik ina n cik aufa yang minta temani diorang mencari tailor untuk dress nikah cik ina. ya ampun kawan2 ku... nanti kite luang masa untuk cari barang2 lain pulak yea.
malam sebelum tu kami dah keluar untuk movie SALT. owh!sangat mengujakan. tapi rasa tak puas dengan ending dia. even aku bukannya suka pun dengan Angelina Jolie, tapi aksi yang ni best.

so, tak jadi keluar dengan my buddies, aku ke nilai ketemu en.Alang. dapat pulak berita atau lebih kepada problem sebenarnya. nak tau klik sini. haish! so, berpusinglah kami memikirkannya.
jenjalan kat kota warisan yang sangat cantik design rumahnya. alangkah bestnya dapat sebijik. huhu...

ahad pulak, bersambung mencari rumah dekat area rumah tu jugak. nampak ada rumah kosong, cuma belum contact dengan tuan punya lagi. doa2kan la dapat ek. dah bingung dah ni.

lunch di ice room. yummy!!!
harga pun quite okay. masih mampu hulur. hehehe...


snowy fresh stroberi is mine..hmmm.... en.Alang amik peanut icecream. sedap jgk..

fish fillet is his... n i took spaghetti...
abis makan.. kami merayau pulak ke alamanda. wayang lagik!
predator yang dah nak2 abes tayangan tu. banyak sangat choice nak pilih. tp pilih yang tu jugak. yang lain, nanti2 lah.
sementara tunggu nak masuk, kitorang lepak kat taman dulu. layan blues. hehe...

khusyuk! dapat gak candid..kedekut nak bergambo...

the thing that i wanna change it. must!

main nyorok2 pulak belakang pokok...

kat tepi kolam pulak....

nak ajak bergambar sekali bukan main payah. ada ke, aku tunjuk gambar pre-wed nawal, ajak dia buat macam tu, dia boleh jawab "laa... ari tu dah outdoor kat langkawi ari tu, nak mana lagi?" haih la incek... sabo je la. ish!

6 comments:

Leeyana said...

biase la laki mmg cenggitu...same goes to me..sgt ssh mao bergamba...jawabnye...biarla..mahal sket..trase diri begitu bermakna..aceccecce

farahfatihah said...

heheheh kalau jumpa incik suami tentunya lagi bahagia =) ooo berdating di alamanda rupanya hehe nasib baik xterserempak hehe

Jamiel said...

x smua laki cam2..
depend pd org gak..

cik dila said...

leeyana >> itu la kan dear...payah sunggoh..

farah >> hik3...bahagia la.oo kat alamanda juge ye..kalau terserempak pun ok jugak ape..hihihihi

jamiel >> itula.jeles plak tgk laki org sporting bergambar.udahla sy ni pantang/suka tgk gambar2 outdoor yg lawa2 ni..huhuhu

Jamiel said...

gitu la plaks..
kalo minta bergambo,xkan sidia x sudi..

cik dila said...

jamiel >> mmg mcm tu.dalam 5 kali sy mintak, sekali je dia sudi. yg lain2, alamat dia tutup muka la. itu yg byk amik candid je....huhu