Friday, February 19, 2010

- photoshoot -

tau tak apa yang paling saya inginkan bila dah dekat2 nak big day ni.
photo shoot!
tak kira shoot ms big day ke, pre-wed ke.. tak kisahla asalkan photoshoot yang cantik bersama en.Alang terchenta.. tapi sayangnya en.Alang tak suka, tak mau dan yang seangkatan dengannya lah. sedih saya. sangat2 sedih. hilang semangat terus bila pikir pasal ni tau. seronok bila tgk website2 photog, gambar kawan2 kawen. cantik2 semuanya. saya pun mau begitu... siap aufa offer lagi nak buatkan pre-wed shoot kat putrajaya. tapi saya yakin e.Alang sure tak mau. (
boleh ke cuba2 untuk tanya.. saya takut jwpn -ve, so saya langsung tak tanya.)
en.Alang tak berhati perut,kan...?huhuhu....

semua adalah hasil tembakan digital syndicate
atau nak lebih lagi sila ke SINI

yang ni pulak sebenarnya my ex-schoolmate. dia kawen jun 2009. sgt teruja bila tgk gmbr kawen diorang ni.. cantik. lagi pulak her OP make her pics as banner utk website dia. waaa.....sungguh best! tp mmg sgt jeles tau...


sumber boleh dapat SINI.

oh ye...saya memang sangat suka outdoor photoshoot!
pencinta alam katanya.. hehe..

6 comments:

kakngah said...

zmn aku kawen dulu lom ada lg trend OP ni. tp, aku teringin gak OP 1 family cuma xtau bila..

misz_atiey said...

alorh..cian nyer..dilla nyer fiancee xske snap2 ek?ala..biasa la dear laki..diorang segan kot..tapi xpe..ble tembak curi2..i means candit pon cantek..i ske gambo candit..;)

cik dila said...

kakngah >> hehe..xpe kakngah.buat utk post-wed pn ok.cantik...dgn anak2 kt taman..uuu suke3...

misz_atiey >> cian kan atiey..dia mmg tak suka.ms tunang aritu pnye la jenuh nk pggl dia bgmbr..
cadgnya mcm atiey tu la.nk candid2 je.kite pn suke jgk.tp takdela hire op,mcm tak berbaloi plk.quottion op mahal2..hehe...tq dear!

Anonymous said...

sblm preggie dl, akak ingat nak bt post-wed jgak...then postpone sbb preggie plak..dah delivered ni plak, berat x turun2 plak...huhuhu..pelamin anganku musnah gitu..hahaa

cik dila said...

isk2...tak kisah la kak..belasah je.cantik la..

hunnyhafeez said...

alahai.. hubby pon ckp xsuke+xmo+segan bgambar2 nih.. tp bile smpai msnye, die lak yg lebih2.. adehh..