Tuesday, February 9, 2010

- excited sgt!! akhirnya.... -

hmmm...penat.letih.lesu. semua ada..
dengan kerja. dengan dinner. dengan preparation big day. macam-macam.
tadi lepas kerja terus gi survey barang2 kat ssf dengan kak aisyah... letihnya berjalan tak berhenti.. gitu la gamaknya excited sangat nak kawen. padahal rasanya nanti takdela ye ye sangat kot. nak2 orang tu langsung tak excited je.. huhu sedih...

tak kisahla. aku tetap nak excited. haha.. tapi survey2 pun macam takde yang berkenan je. masih mencari kotak untuk hantaran. tak jumpa yang diinginkan. sesiapa mahu dapatkan untuk aku? plz.... just kotak keras bertutup dan berwarna putih atau purple. taknak corak2 bunga macam dalam gambar bawah ni. tapi kotak yang macam tu la. susahnya nak jumpa.


yang ni pun cantik. tapi tu la bercorak. tak display harga lak tu. isk!.. simple kan., ikat je reben organza tu then letak bunga bila dah letak barang2 nya. aku tak suka yang serabut2 alam ni. huhu...

ni pulak, saje tengok2 untuk cari idea mendeco bilik or rumah. kak aisyah punya la excited. hihi... semangat sungguh dia. aku lak yang lemah semangat. huhu...

eh, tetiba ada budak kecit ni... heheh... rindula budak masyam ni..

dalam proses menanti bulan 6 ni banyak respons, kata2 nasihat, macam2 lah.. jadi seram pulak aku nak kawen. tapi nak jugak! haha tak malu. kepoh je kan.. orang lain nak kawen takde lak kepoh macam aku. tah pape tah.. hmm....

p/s : masih mencari idea untuk doorgift kawan2...idea!idea!
cepat datang!!! ting..ting...ting...


4 comments:

Cikgu Seri said...

beli kadbod.buat sendiri kotak tuh..nak besar mana..nak kecik mana..nak bentuk cenggana..boh jer..

cik dila said...

haha...kadbod lembik la kak era...huhu

hani:hafiz said...

beli a jenis mounting board.. ermm try cari kt KK Home Mart. sebelah tesco ampang. aku rase ade kotak wrna putih. try a pegi. sure rambang mate n kering poket.. kih3

cik dila said...

ea hani..ok2 masuk list.. harap2 ade la kat sana ye.tq2..muahh