Thursday, February 25, 2010

- exhausted..mau pengsan sudah -

hari yang sangat penat. sangat letih. terlalu. macam nak tercabut segala urat sendi.

bermula pagi,
terkejar2 dengan surat2 sumbangan dinner untuk edar pada budak2. then masuk kelas jaga exam tahun 1. dengan kertas tak cukup. pegi naik office. rupanya set original dah takde. (cikgunya dah amik balik) turun kelas, pinjam 1 paper budak. naik balik ofis untuk fotostat. turun. masa ni la aku termenangis. sebab dah penat sangat. nasib baik budak2 tu tak perasan. (tak malu sungguh. tah pape cikgu menangis...)
naik balik, buat surat untuk jurulatih hoki. turun. terjumpa Mr Raj, suruh print surat sponsor. naik lagi. dah terlambat pulak untuk relief kelas tahun 3. dah terpaksa pulak diorang amik paper tu terlambat. 20 minit!!!

abes tu, pegi pulak join guru2 persembahan dinner. lepas tu tengok budak2 cheer rumah kuning. lari kejap untuk budak2 hoki kat library. bincang punye bincang. dah 3.30. siapkan buku rekod. kemas2.

pukul 4. balik..

saya penat. fizikal. mental. saya harap saya tak gila.

p/s : tengok! tak sempat nak pikir pasal big day pun. huhu...


4 comments:

zuriani said...

cik dila~~ kuatkan semangat yep!! nanti dah dekat, kena hanlde banyak benda lagi, lagi menekan minda dan perasaan. be prepared mentally!

cik dila said...

tq cik zuraini..mcm dah tak mampu dah ni.dah la xde sokongan moral langsung dr en.tunang...
tq again..:)

aCik GeE cHoMeY said...

ermmm...sian nyer dier....x pe la...sabar k...semua dugaan 2...hehehehehe:-)

hanidiyu said...

sabarlah cik dila...sm la kita.
dibajetnya kita yg muda neh, suma pon mau hempuk atas kepala.
tabah n redo je la...
takkan nak bg tamparan bepusing kat pengetua plak..hehehhehe