Monday, September 6, 2010

- 3 bulan dan aidilfitri -

sudah 3 bulan berlalu.
rasa sekejap je. macam tak percaya pulak. alhamdulillah semuanya lancar.
seronok. bahagia sangatttt.... haha jangan muntah ijo ye....

tapi sejak pndah nilai ni, agak payah sikit nak wat entry.. bukan apa, cuma tak menyempat je. gambar2 pun banyak tak upload di facebook untuk tatapan warga sekolah. sungguh! tak menang tangan la... inilah ye kehidupannya. teringat pulak macam mana mak mengurus rumahtangga masa kami kecik2 dulu. uh! seram mengenangnya untuk diri sendiri. tapi apa pun, memang kena hadapi la.. kalau tak, macam mana pulak la kan...


la ni..
nak raya dah. tapi mood raya tu tak sampai ke jiwa lagi la. apsal tah.. baju raya pun takde. pakai baju yang dah penah pakai je. insyaAllah kalau sempat, cari la.. kalau tak, pakai je la mana yang ada... syukur sudah...

persiapan pun seringkas mungkin. banyak lagi keperluan yang tak terbeli. tapi insyaAllah kalau ada orang datang, tetap dilayan sebaiknya. jemputla ye....

so, kesempatan tu, nak ucapkan

Salam Aidilfitri buat semua kawan2 bloggers, followers (macamla ramai bebenor...) dan penyinggah2 yang sudi membaca. Semoga lebaran kali ni penuh bermakna buat kita semua.

oh ye! nak duit raya!!!! hehehehe.....

p/s : berdebar....

3 comments:

DYA RUNANA said...

jeng! jeng! jeng! ade suprise kah??

cik dila said...

oit..surprise apenye...
takde elemen surprise pun dlm entry tu..huhu

zyra said...

salam,

selamat hari raya!!! semoga bergembira di hari mulia...

duit raye xleh nk bg laa, sbb cik puan dh kawen... (^_^)v