Monday, September 27, 2010

- serba tak kena -

entah kenapa, 2-3 hari ni semuanya serba tak kena. mungkin disebabkan bulan mengambang penuh ni. aduh! teruk...

semalam, kakak ipar 1 family datang ke rumah. alang2 nak bershopping tikar, tidurlah semalam di rumah kami. cancelled semua plan nak gi open house dan kenduri. habis? takkan nak biarkan tetamu kot kan...

masak nasi lemak untuk sarapan. boleh pulak aku lupa nak tekan suis kat periuk nasi tu. adalah dalam 20 minit terbiar. en.Alang dah buat muka. membebel jugakla dia. tapi memang selalu kena bebel pun... huhu

hari ni pulak.
tetamu datang ke rumah, aku boleh pecahkan balang kuih. sudahlah bekas memang dah sikit, pecah pulak lagi. taktaulah kenapa dengan aku ni. tetamu balik, kena bebel lagi dengan en.Alang.. entahla...

so, mood hari ni suram, muram, kelam je.... mujur tak hujan macam kat luar sana.. huhu...
sedih betul jadi diri aku ni...

p/s : bertambah2 sedihnya dari minggu lepas lagi...

2 comments:

asna cute said...

eh mane ley gitu. ptt En.Alang kena support la, tak sengaja mane kita tau brg dah nak pecah, jatuh, tlupe semua. Sabar yea kak. =))

cik dila said...

taktau la asna... mmg tak kena la weekend ni...huhu