Sunday, January 3, 2010

- bangang bin bongok!!! -

minta maaf la tajuk entry tak menepati etika seorang guru.

baru hari ke-3 tahun 2010. hati aku dah mendidih bukan 100 darjah lagi. dah 200 darjah dah ni. sapela pemilik MYVI HITAM WPS 4502??? BANGANG SANGAT PI TARIK HANDBREAK TU BUAT APA!!!!????!!! dah la parking depan kete aku.tak kesahla kete sesape pun. tak payahla tarik handbreak.dah kalau orang ada emergency ke apa ke tak menyusahkan orang tu??

bangang!bongok!bodoh!
aku sumpah jadi cacing taula.boleh bagi makan ikan dalam parit depan rumah kat kampung tu..
arghh!!!!!
aku tension betulla berdepan dgn kes orang bangang macam ni.terbantut plan aku nak seurvey barang kahwin. ingat aku banyak masa lain ke nak pegi.bodoh!!!

peringatan buat semua. KALAU NAK BUAT DOUBLE PARKING, TOLONG FREE KAN HANDBREAK. TAK PASAL2 KENA SUMPAH JADI KATAK OR CACING.OR WHATEVER LA.
TOLONG LA ADA COMMON SENSE..TOLONG!!!!!

7 comments:

~ Ibu ZAAZ ~ said...

sumpah jadi barang2 hantaran ok gak. tak de la membazir. ha ha ha

ninaazmie said...

terkejut beruk bc n3 ni...leh thn gak cikgu dila ni marah ye...takpe, CNY sale ada lg.

cik dila said...

kak za >> betul kugak kan..tak payah pikir duit nak kuar.dah ada barang siap je.hehe...

kak nina >> kite kalo dah marah memang mcm ni.sbb dah bengang sgt.tapi tak penah lagi la mengamuk ngan budak2 mcm tu...

ayschaanur said...

uishhh,,tak penah aku tgok ko ngamok cmni dilaa..sabaq na..ade hikmah tu..bwk istighfar bebyk..ish ishh,,myvi itam pulak tuh..huhuuu

cik dila said...

haha..ade penah lg teruk sya..ni tahan lagi ni..
xtaula sbb red flag jgk kot..campo2 ah..

Nurulhasni Binti Abu Hassan (0102156284) said...

Sabar,nanti anak murid ikut contoh..baru tahu ;-)

cik dila said...

puan,
di luar bidang kerja saya pun ada had kesabaran tertentu.tapi yela, bila marah menguasai diri, pasti pelbagai kesalahan terpamer.
maaf kalau tulisan saya,mempengaruhi mn2 pihak.
tapi, rsnye lom ada murid yg baca blog ni kot..