Tuesday, July 7, 2009

- penuh dengan kebaikan. ho! ho! ho! -

assalamualaikum...
hectic sungguh la minggu ni...bermula dengan minggu lepas.cbn 2 mengadakan latihan dalam perkhidmatan untuk cikgu-cikgunya.hari khamis dan jumaat bermula jam 1.30 hingga 4.00 petang...petang jumaat pulak siap-siap nak ke rumah ina.plan nak tengok transformers:revenge of the fallen dengan ina dan aufa..fuh!best....ada parts yang kelakar jugak. malam tu tido rumah ina.gosips..haha what else?

balik kampung lebih kurang jam 12..lepas pekena roti telur.sampai kat kampung je, mak ajak pegi tanjong karang untuk karnival jahitan.hehe...hari memandu untuk aku.

ahad dah balik kl balik..menghadap pulak jamm kat tg karang sampai ke k.selangor.sampai kt kl pun dah pukul 7.letihnya...

minggu ni pulak aku dah start buat tuisyen bm dengan budak kelas aku..amik 1 jam sehari je la..tak larat nak wat dua jam sekaligus.tadi ada horlicks buat program dengan tahun 1-3...datang la pulak maskot nya skali.teringat lak maskot si kuntum masa kat melaka dulu...

khamis ni ada interview spp..takutnya...semalam baru beli kasut sarung..minta pakcik temankan.so, kitorang pegi alamanda..sambil tu usha skali kompleks jpm untuk interview nanti.thanks ek pakcik...ngeee!!tak bape prepare sgt ni.banyak lagi tak baca.macam mana ni...pakcik!!!tolong saya....huhu..

3 comments:

kakngah said...

aduh... sy yg membca pun terasa kepenatannya..

~ Ibu ZAAZ ~ said...

good luck temuduga...alaa...lulus punya..jangan risau!

cekgu dila said...

kakngah
itu la kan...nk wat mcm mana..layan je la..


ibu zaaz
thank you..kena risau jgk ni...huhu