Thursday, July 30, 2009

- kecoh..riuh -

just came back from Dataran Merdeka.
semua gara-gara kak erniza dgn abang2 nya...tema hari ni kena bergambar dengan foreigner...tak kisahla kat mane2 pun...so, kak niza mintak aku temankan buat assignment dia..she fetch me kat kg baru then kitorang terus ke sana.

tunggu sekejap,pastu nmpk la couple ni...bila tnya2 rupenya dia nak cepat...so melepas...pastu nampak pulak 3 orang kat seberang.apa lagi,terus berkejar ask for permission nk bergambar sama..terbelit jugak la lidah ni nak explain pasal klon standee tu...

nasib baik mat saleh tu sporting...mmg sporting giler...siap bergaya mimik muka lagi...best!!!!
thanks to them..

abis tu,kak niza anta aku balik...sekejap je pun...dia nak send kt website era lagi..kang tak sempat pulak.hehe...
yeay!!!


2 comments:

DYA RUNANA said...

wah.. tringin nk tgk peserte rioh sane-cni tu beraksi.. x penah tserempak pon.. wuwu~

dila said...

hehe...meh dtg skul akak...kite posing sakan..