Monday, April 12, 2010

- rasa tak seronok, sedih dan sewaktu dengannya -

helo suma...
assalamualaikum.
kawan2. semoga sihat sumenye..
brides to be...
rasenye ramai yg dekat2 je tarikh tu. preparation ok ke?
mine were okay. alhamdulillah mana yg perlu di book, sudah di book. mana yg perlu dibeli sudah dibeli. sekarang tinggal hiasan2 je kalau nak tambah apa2.

kalau kat sini (kl) tengah duk buat bola-bola api ku itu. tengok la tu, siap playar segala. haha... tapi banyak lagi tak siap tu.

kat kampung pulak, tengah deco bakul comel utk doorgift. tapi takde gambar pulak. balik lain kali la ek...

semalam ajak en.Alang keluar. konon nak beli kasut dia. punyela merantau ke subang jaya tu, sebab his fren ada cakap kat situ ada kasut murah. sebenarnya dia beli kasut untuk bersanding nanti, since dia memang takde kasut leather macam tu, cari je la yang murah. tapi macam biasa la, ada yang berkenan, saiz pulak takde. haih! bertangguh lagi.

lepas tu jalan2 cari makan sampai ke SS15. usha gerai rojak mamak. ngee....makan rojak je. punyala panjang beratur customernya. tak henti2. rasa dia? ok la. but i still miss rojak mamak motor kat sungai besar tu. sekarang taktau ke mana menghilang. huhu....
pastu merayau ke the curve. en.Alang tak suka ke sana sebab dia rasa tak best. aku? layan je. pastu ke alamanda pulak, tengok wayang. merata2 jalannya. orang dah drive, ikut je la. hehe...

cuma rasa tak seronok la keluar dgn en.Alang kali ni. entahla. macam jauh je. dalam kereta pun tak banyak cakap. sungguh! kenapa ntah.. tak suka bila rasa macam tu hadir dlm diri. tak suka! tak suka!

9 comments:

~ thalhazlin ~ said...

hum. cam sama je. kite pun kadang-kadang rasa cam gitu. rasa rindu tapi bila jumpa kekadang cam tak best pulak. kekadang memasing diam. so, me kene lah main peranan. bukak topik menarik ke ape. hee :p

cik dila said...

thal : tp kali ni mmg takde mood langsung nk menyembang.pdhal kite yg ajak dia kuar..bile dh jumpe tu rs mcm sedih je..

Leeyana said...

cik dila : biase la tu...uhuhh ade pasang surutnye...btw i think big day kite same tarikh...

cik dila, cmn DIY bola2 api tu...i nk tau yg u buat tu cmn..i tau buat yg pki tisu aje..nk deco room n tabir @ meja mkn...heee~~~
care to share??? ehheh

aCik GeE cHoMeY said...

ermm...mungkin makin dekat makin banyak tention nyer kot...sabar k...jgn cakap x suka..nnti x suka btol2 baru tahu kan...
tpi klu nak ikut kan mmg btol tau...btl gak kata thalha 2...
sebenarnyer mcam 2 gak...tapi malas nak pk..banyak benda lagi yang kena pk....so abaikan kan jer..amik positif nyer k:-)

cik dila said...

leeyana : hye dear...welcome here...:) mmg sama tarikhla big day kita..hehe
yg bola api tu i terangkan kt ur blog ek..

gee : tq dear...mmg mcm tu kan agaknya org nak kawen ni..byk beno dugaan nye...

^^miszdeana^^ said...

sabo jela ye cikgu dila..,biasala 2.kdg2 2 rs x feel je ble kua..,baik klu gaduh2 mnja ek..,besh sket ctuac 2..klu dh diam m'bisu je,plik jg 2..huuhuh

Leeyana said...

cik dila...huhu..yeke..sesame tukar title puan la ni ek..heheh...cm xcaye kan lagi sebulan 3mgu lebih kurg...huhu..

@ty_farEd said...

alaa..ciannyer die... biase ar tu cik dila... memang selalu tak de angin ribut..tetibe jer puting beliung datang melanda... die nak cik dila 'entertain' die lebey lar tu..pujuk2 manje2 sikit kan...ngeee~ perkare biase...
hurrmm..besh dengar die me 'round' dari kl ker subang sampai ker BU tu ek... tu yang penting..spend mase sesame kan~

cik dila said...

leeyana : berdebar sggh kan...huuu

@ty : huhu...entertain?dedua helpless la pasal nk jiwang2 manja ni..ngeee...tp mslhnya kami ni tak penah la plk bergaduh, cuma tak meriah je.hehe...