Tuesday, April 20, 2010

- 46 hari lagi dan amaran pertama!!! -

tinggal lg 46 hari...
leh je wat selamba ayam...

tapi sebenarnya....
duk fikir.....
macam mana hari jadinya nanti...
siapa yang nak tolong aku..
pakai inai..wat makan beradab..urus keluarga sebelah sana..
distribute doorgift..layan tetamu..
cukup ke makanan?terlayan ke tetamu?puas hati kah mereka?
ah!tak terjawab maklang eh...

tadi call mak ms kat sekolah.
mak minta tolong belikan tudung macam dia beli hari tu kt arked bandaraya, kt jalan masjid india. tapi hari jumaat karang baru aku pegi.

pastu tanya2 la pasal bilik. sebab hari tu abah cakap nak tampalkan dinding tu dgn plywood..
sekali kena warning daaa... (
tak penah2 kena warning dgn mak pasal wedding stuff ni...)
mak warning suruh aku balik kemas bilik. ngeeee.....
baik mak...minggu ni kaklang balik ari sabtu lepas sekolah ganti.huhu....




sebagaimana cerita di bawah entry ini...
here the picas!!!!
boh tea models..muahaha...

br pas lunch...melayan si kecik saraat sungai palas tea plantation

singgah di lata iskandar sblm pulang ke kl...


4 comments:

aCik GeE cHoMeY said...

hehehehe..kan da kena warning..:-)

cik dila said...

huhu...padan muke saye...

asna cute said...

wah sempat lg tue bercuti d cameron ek? hee

cik dila said...

hehe...yup cameron..
sj2 dah lame tak kuar ngan kwn2...skali terus cuti...