Tuesday, April 6, 2010

- 2 months??? -

ok...
lagi 2 bulan untuk bergelar Puan. muahaha... sebenarnya kalau kat kelas 1 orkid tu, dr awal tahun lagi dah budak2 tu panggil aku puan. letih aku nak betulkan.

ok, back to the topic..
sudah boleh mula kalut tak tentu pasal. lagi 2 bulan.
amik cuti khamis dan jumaat. mak sedikit membebel sebab aku amik cuti 2 hari. dia kata tak nak simpan untuk tangan emas ke?hehe...takpela mak...

cuti untuk siapkan segala yang belum siap.

complete & hantar borang ke pejabat agama.
perabot bilik.
confirm untuk booking khemah.
nak print kad yang agak2 tak cukup tu.
nak buat make up test.
nak draf deco2 bilik & tunjuk pada mak.
deco doorgift.

oh!banyak nya keja nak kena buat. cuti dua hari je. adeii...
chaiyok dila!!!


8 comments:

^^miszdeana^^ said...

hye..,brsbrlh ye cikgu dila..,sy ni lgla tggl sbln je ni..rsa mcm d'awang2-awangan lg a.k.a blurr dgn wedd preps ni..smoga anda selamat mghadapi sgala2nya :)

cik dila said...

huhu deana..kalut kan..blur jgk ni..
awk pun yea, moga selamat & lancar semuanya... ;)

aDieyZa said...

buat slow2 dear.. jgn stress2 sgt k..

apapun, hope semuanya berjalan lancar k..

aCik GeE cHoMeY said...

sabar k....buat slow...benda yang baik tuhan akan permudahkan...amin:-)

misz_atiey said...

chaiyok dilla! chaiyok!=)
insyAllah..sume2 2 akan siap k =)

Zahra Ashiqin said...

hi...gudluck ..all the best...awk nervous ..sy lagi nervous..

ally said...

hehe..dah nak dekat..gud luck dear..wishing u all the best..

cik dila said...

thanks all...
wishing u guys too...
moge slmt sumenye ek.. ;)