Wednesday, January 14, 2009

- sekolah + gambar lama -

assalam...
2 minggu ni, still dalam kelam kabut...even diorang cakap jam masa aku yang paling sikit, tapi aku still kelam kabut.tak tau kenapa...kenapa tak boleh nak urus masa lagi ni??sedihnya... :(

tapi hari ni...moral class agak happy...diorang berlakon dengan dialog spontan.paling tak tahan aku gelak bila turn shin fame...adeiila budak ni.kartun betul..sikit banyak,dapat la kurangkan rasa sakit aku hari ni..dah lama tak rasa sakit macam hari ni...maybe sebab tu jugak aku tiba-tiba rasa sedih malam semalam..aduh..makin teruk pengurusan emosi aku sekarang ni.

macam mana dengan kawan-kawan yang lain ek...kaklin best,dapat kelas PL.yang lain tak dengar cerita pulak..hope semuanya ok-ok saje...

nak hilangkan bosan,aku nak tampal gambar-gambar backdated...dah lama tak buat aktiviti tampal-menampal ni.

dengan maisara...si kecik baby wan...muka bulat!!hehe...


ni masa dinner dengan housemates kat sri percik..yummy!!!



masa wedding kak nani...aiyoo...sungguh bulat muka ku itu...


2 comments:

nurul said...

tak ajak pun tgk baby wan.. huhu..

cikgu dila said...

alamak nurul...tak plan pn..tu pn ms otw bk gi kl,singgah kt tg karang...
sorry nurul...