Tuesday, January 11, 2011

- tag #1 2011-Dh baca ,wajib buat -

first tag di tahun 2011. kena tag dengan DeqNoor, schoolmate kat Simpang Lima dulu. -tak boleh berjauhan dengan chenta hati?? malu la aiiii....hihi

ok, here...

5 NAMA SAMARANKU
1. Dila - kawan2
2. Kaklang - kat rumah
3. KakDi - sepupu, Yani yang panggil
4. Dil - kak Aisyah rocksss yg gemor panggey saya gini
5. Ila - panggilan baru, dapat lepas kawen. awwww!!!

5 TARIKH PENTING
1. 26 Jun - tanda umur anda meningkat sudah
2. 3 Feb - en.Alang pun sudah tua...haha
3. 6 Jun - hari bersejarah
4. hari2 lahir family, walaupun tak celebrate tapi tetap ingat tau
5. 31 Ogos - merdeka!!!! haha...patriotik tak??

5 PERKARA AKU BUAT SEMALAM
1. mengajar
2. memasak
3. layan internet
4. tido
5. makan - memang takleh tinggal la..haha

5 PERKARA BUAT ANDA GEMBIRA
1. en.Alang - haha gediks!!
2. memasak - dengan penuh kasih sayang. tau!?
3. tengok gelagat budak kecik
4. jalan2
5. tengok wayang

5 SEBAB JAWAB SOALAN
1. dah kena tag, kena la jawab.
2. bolehla nak memeriahkan blog yang tak meriah ni.
3. saja taknak bagi en.Alang konker leptop..heheh
4. Siap ni nak buat kerja sikit. Taknak tengok blog ni dah. Sok baru bukak balik.. - tiru jawapan DN hehe
5. takde idea dah... T_T'

5 KAWAN UNTUK DITAG
1. Puan farhana akak Mrs.Edy
2. Cik Rinie yang tgh bizi prepare hari bahagia tu
3. Mommy-to-be Puan Asna
4. Puan Farah - manten baru HikayatCeriteraTerindah
5. semua yang baca blog ni, boleh??

Ok, siap jugak.
kamu pulak buat.

3 comments:

farahfatihah said...

wahhhh ada gak.hehehehehe sok amik ek....boleh kan?

cik dila said...

bulehhhh...hihi

deqnoor said...

Iyelh.. Gambar asyik dgn chenta hati je. Hehe.. Gud job... xtvt mengisi masa dgn selalu update blog. rajin2 lh update ye... ^_^