Thursday, June 11, 2009

- cuti 2 minggu -

sekolah cuti...blog pun cuti...
eh..eh..
assalamualaikum...
ermmm...lama betul tak update blog.malas la pulak rasanya bila dah duduk kat kampung...nak merehatkan badan je.memang langsung tak buat mende pun...teruk betul rasenye..

tapi ada jugak aktiviti luar.
bermula sebelum cuti sekolah lagi...hantar mak abah menunaikan umrah.aku bertolak dari kg baru.sementara abang yang bawak mak abah dari kampung dengan pipi.jumpa kat r&r dengkil.hurmmm...kt sini dah start rasa syahdu...tak tau kenapa.

lepas tu terus ke klia, jumpa plk dgn kakak and abg misdi dan baby aiman...
tunggu lama jugak..sempat makan-makan dulu.abah & mak sembahyang zuhur...baru la check in..flight pukul 3.bila mak abah dah masuk tu, kitorang adik beradik pun bersurai...aku dgn pipi terus balik kampung...the rest ikut haluan masing-masing..

tido je keje budak kecik ni...

mak abah dah lepas check in...sedih...

bermula la cuti aku...
ahad pertama, berbowling dengan geng sliss kt summit usj..8 orang je yg join...ramai yg clash dengan kenduri...lepas bowling,tgk wayang pulak...makan makan.macam biasa...

the girls

eh..birthday boy xde dlm pic la plk...

makan time!!

esoknya isnin...pegi melaka pulak.to get my diploma.yeay!!!alhamdulillah dapat dah diploma walaupun sikit terkilan sebab tak dapat pergi konvokesyen...dek kerana clash dengan tarikh flight mak abah..takpe2...
balik dr melaka singgah pulak ke shah alam.jalan2 terbang duit...huhuhu....

pastu cuti panjang, sampaila hari khamis...aku pergi rumah wan kat seri kembangan.tgk baby sara...pastu terus balik kl sebab hari jumaat ada latihan hoki budak2...petang jumaat balik kampung balik...cuti lagi...ahad pulak ina's engagement day...

lagi sorang dah terikat


selasa maka abah balik...igtkan pagi...rupanya flight delay 4 jam...abang kena tggu lama kat klia hehe...sampai kt kampung hampir pukul 6...lepas godek2 beg mak.cerita2...
esoknye,aku balik kl terus sampai bukak sekolah...
abis dah cuti aku...huhuhu....

2 comments:

msYuz said...

wah.
tahniah berdiploma pendidikan.

sibuk tengok orang bertunang, dila bila lagi?

;>

cekgu dila said...

terima kasih....
nk tggu sy kena ade calonnya dulu la....
hehehe... :)