Saturday, April 25, 2009

- saje2 part 1 -

disebabkan ke'boring'an melanda...
tangan menggatal menggodek2 laptop....
ni la hasil keje bagi dummy mcm aku ni...utk gambar 1st,guna gambar sendiri je dulu..muahahahaha...

tak reti langsung nak edit2 gambar bagi cantik mcm yg aku tgk orang2 lain buat tu...
mcm mn dorang leh buat lawo ek...
ape tools yg dorang guna...?
mmg aku bukan jiwa designer la gamaknye...

korang leh tlg aku tak??
nak gak edit gambar2 scene...
gambar ramai2 tu....biar cantik sikit aku print out..heheh....
sambung lagik kalau ade masa....

3 comments:

msYuz said...

cik dila,install Adobe Photoshop.

cubalah! =)

msYuz said...

ke da guna mmg guna adobe ni?
dulu wpun mmg guna software ni kt U,xlaa pandai terus.kena rajin main gk laa.

tp rujuk buku Photoshop for Dummies pn dah ok,bila da mula kenal apa fungsi asas tools tu,rajin godek2 ckit xlama lg semuanya di hujung jari anda..

chaiyok2!

cekgu dila said...

msyuz..
sy dh guna dah...cs3
tp tak reti nk guna tools tu sume...
huhuhuhu...
kene byk blaja lagik ni....

hehehe tq...