Saturday, March 21, 2009

- meeting SLISS9701@Titiwangsa -

siang tadi buat makan2, meeting dengan budak SLISS9701.lokasi di taman tasik titiwangsa..bermula dengan hanya 5 orang...jumlah semakin bertambah setelah jarum jam menjejak angka 1 petang...alhamdulillah cukupla dengan apa yang dirancang sekadarnya... kebetulan pulak hari yang sama dengan kenduri kawan yang lain Hafiz Saari dan Cikgu Roshidah..takpe,next time i'll pick date yang tak clash dengan mana2 event pun.

sembang2...rancang aktiviti tahunan..alhamdulillah semua ok...dan banyak juga aktiviti sampai akhir tahun ni...makin sibukla nampak gayanya aku ni.terlibat jadi AJK la pulak..xpe,kita tengok dulu..insyaAllah semua berjalan lancar..

sambil2 tu bergambar la jugak.mana boleh lepas aktiviti wajib ni.hehe...
enjoy!!!

ni masa dah nak balik..masing2 hepi jek...

anak2 dara produk SLISS.hehe...

pose!!tapi dah ada yang balik time ni...

makan time!!!

peace!!!

ni je yang ada...kesian..huhu

me with delisha yg delicious..hehe...yan's daughter..



p/s : baru dapat berita bapa mertua cikgu shahril meninggal...innalillah... alamak!!!hoki macam mana ni??huhuh....



2 comments:

msYuz said...

wahwah piknik da dkt2 ngn skolah kita tu~!

=P~

cikgu dila said...

ye la kak yuz...
tgk IB tu tingat kt cikgu fairuz..hehe...