Monday, December 15, 2008

- rindu -

hurmmm.....
tgk tajuk mesti mcm klaka je...
rindu??
pada siapa...
hehehehe.....

actually..
skang ni tgh berlangsungnya suka universiti asean...or AUG...
kelmarin aku tgk opening ceremony...kat tv je...
tapi,tgk sume tu...
it reminds me to my student life la...
huhuhu rinduuuuu...

eh...
bukan sbb aku jadi atlet ke ape...
tak penah pun smpi peringkat tinggi mcm kalau aku main sukan pun...
tapi..sebab tgkkan sukarelawan tu sume..
bestnye kalau aku dapat join skali..
buat aku terfikir..kerja aku nanti,dapat tak aku buat macam tu..huhuhu..
hope so..

ermmm...cite lain pulak
sebelum balik ari tu, sempat beli novel...2 skali
hahaha...
dua2 oleh hlovate..
actually dah baca novel dia tru blog dia...
tapi rasa nak beli gak...
versi novel buku pulak la kan..
memang ade lain skit...
bukan lain..tapi ade tambah skit sebenarnya...

bila baca novel2 hlovate ni
ngingatkan aku pasal hidup aku kat asrama sekolah dulu..
as budak yg byk memberontak...
tapi itu pandangan orang dan warden kot..
bagi aku,aku takla degil mana...
ok je..
tapi yela..kalau dah asik kena denda je,tak ke budak bermasalah namanya tu...
cerita2 dia...macam aku kembali ke zaman spm pulak..hehehe...
bagi aku...hlovate's not writing but she's telling a story...
i...ENJOY!!!!
hehehe....

p/s:tgh berdebar tggu result posting sebenarnya...bile nk smpi surat nih???

2 comments:

msYuz said...

hi cikgu dila,
kalau takut dilambung ombak,
jangan berumah di tepi pantai.

=)

renung-renungkan, dan selamat menerima perlantikan!

cikgu dila said...

yup cikgu...
aduh...bagaimana ya..?
thanks anyway... ;)