Tuesday, November 2, 2010

- langkawi n perlis -

lama betul tak menjenguk ke sini.
kesian blog saya ini...huhu kesibukan melanda. campur dengan tugasan luar. tak menang tangan dibuatnya. itupun mencuri masa utk menjenguk laman sosial yang satu itu.

weekend lepas, bertemankan kawan2 dan anak2 ke perlis dan langkawi untuk lawatan akhir tahun. letih tak terkata. sebab? bertolak ke sana dengan keretapi. pertama kali dalam seumur hidup ni naik keretapi. tapi semangat itu kurang disebabkan faktor kesihatan dan cuaca yang kurenggg....

bertolak malam jumaat dari kl sentral jam 9.30. samapai di arau jam 8 lebih.
terus bertolak pusing2 perlis.



pagi sabtu, bertolak pula ke pulau langkawi.
berjalan2 dan bershopping2..kepenatan.



anak2 kecewa kerana tak dapat menaiki kereta kabel disebabkan cuaca. kasihan mereka. tapi diseleamatkan dengan bershopping segala jenis coklat di pekan kuah.

jam 7 di arau , kami bertolak pulang ke kl.
sampai di kl pagi isnin jam 6.

terus ke sekolah.


bersambung dengan kisah yang malang di petang isnin..

3 comments:

Jamiel said...

Biasa la tu bebudak..
Tapi diorang happy tu..
Dpt jenjalan la katakan..

farahfatihah said...

wahhh lamanya xg sana!! dah 5 tahun xke Arau..rindu plak

cik dila said...

en.Jamiel >> seronok tu dh tentu la kan...siap kami kena marah sbb bdk2 bising dlm ketapi..haha...

farah >> skang ni jgnla..banjir.nasib baik kami sempat balik..huhuu....