Monday, August 10, 2009

- g.i joe -

jumaat lepas balik kampung.lama dah tak balik..3 minggu.time aku tak balik tu la abang aku balik.selalu je tak sama masa ngan dia.tu pasal jarang jumpa dia.weekend kali ni aku je yg balik.pipi ada kelas.

hari sabtu, pergi ke selekoh,perak untuk majlis pertunangan my sweet kazen aisyah a.k.a non.tamat lagi sorang zaman anak dara sepupu aku.siap langkah dua kakaknya lagi.hehe..bukan main lagi ko non...dapat pulak orang sabak,jawa lagi...hehe tahniah2...

aku mak n abah bertolak dlm kul 10.singgah kat pasar sabak nak beli buah.terserempak pulak dengan pelakon kartina aziz tengah shooting kt tengah2 pasar tu.hehe...
sampai kat selekoh lebih kurang 11.30..majlis start jam 3..

siap semua majlis,kitorang balik lebih kurang kul 5..rehat....
ahad aku bertolak ke kl awal..mengade punye pasal..haha biasala.rinduu....
tengok g.i joe kat mines..seronok gak..penuh aksi dengan lawak kecoh..not bad la even aku tak penah tengok pun g.i joe yang sebelum ni.enjoy....

sampai kt kl lebih kurang kul 12.ngantuk...

isnin,kena hantar budak ke motivasi dan teknik jawab soalan upsr kat sk taman melati.sesat2 aku cari sekolah tu.sudahla lambat...
habis pun lambat.kena hantar budak2 ke sekolah balik,sampai kat rumah dalam pukul 6..rehat lagi.
esok keje macam biasa...insyaallah...

congrats non..moga berbahagia hendaknya....


3 comments:

kakngah said...

bes ek g.i joe tu??? adoi.. nk kene msk dlm agenda nih...

cekgu dila said...

best jgk la kak ngah...kelakar skit,walaupun byk aksi...

Cikgu Seri said...

aisyah bertunang dengan makhluk nama apa? majid ker? ke org lain?