Monday, July 2, 2012

- she's a girl -

alhamdulillah....dah tau dah gender baby. ramai gak yang salah teka. termasukla ibu sendiri..hehe

sabtu.
pegi pangsoon di hulu langat. join picnic2 geng tempat kerja enAlang. act, ni dah kali kedua. program utama, bbq malam dan mandi sungai.. tapi tahun ni xdpt la nak join mandi sungai. kang ada yang timbul perut bulat je. aahahaha...

dapat jugak merasa durian kampung fresh. tp xleh banyak2..kang panas. ingat nasihat mak kt kampung. huhu...

ahad pulak. hari yang ditunggu2.. nak intai baby kat dalam. aku dan enAlang bertolak pulang awal, sebab ada appointment dengan klinik jameaton di seri kembangan. tapi sampai2 kat klinik tu, rupanya lunch hour. terpaksa menunggu kejap.

sampai masanya...jeng..jeng..jeng..
baby menunduk je la pulak. sabo je la baby ni tau. dlam kereta bukan main lagi dia menendang2. siap sonografer tu pujuk2 lagi. tp takmo jugak dia memusing. ( aku scan bukan dgn doc jameaton sendiri. snografer maybe...hehe main agak je).. nampakla muka baby sipi2. malu2 lak dia. macam ayah la ni. tak suka bergambo..huhu... puas hati jugak sebab aku buat 4D. dpat gambar print 4 keping dan 1 cd dgn harga rm100. ok la tu kan..? kalau survey tempat lain, ada yang sampai rm180. huhu.. tak dayo den..

ok, pasni kita boleh shopping la ye baby ye...
tak sabarnya..hehe...

2 comments:

Noli@Ibu Wafa said...

alhmdulillah..mesti comey nnt..hepi bershopim yer..;)

cik dila said...

aminnn...tq kak..jom soping skali...hehe