Wednesday, March 30, 2011

- Order Linda-done! -

done!
order dari Linda, cikgu CBN 2 untuk babynya dan anak saudara nya yg kembar tarikh lahir..
harap2 Linda berpuas hati.
akan dipos esok selapas sekolah.

|
|
|
|
|

tiba2 rasa tak best bila berada di sekolah. nape ek...?
ni yang tak seronok ni..alamak aiii...

5 comments:

Noli said...

comey2..kreatif nyeee..

Renee Yusof said...

comel la dila..nak satu....

cik dila said...

kak noli>tq2...
rinie>mau utk kawen nti ka?

Noli said...

salam cikgu dila..hehe..noli terpikir la mcm nak buat design tuk bantal bby nnt..tapi nak tanye pasal kain nih sume (errr kain ke bahan ape tuh?)...

since duk kat umah jadik suri rumah yg sgt boring..huhu..kalo sudi nak tunjuk ajar noli blh la emel ke noli..noli nak berguru nih...tq byk2

emel noli---> chiq262@yahoo.com

cik dila said...

salam sis noli...dila dh emel dah..hehe slmt memfelting...